Föreläsning: 100% arbetsglädje

En föreläsning om glädje på jobbet och medarbetarskap

Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den?
Mindset – hur vi pratar med oss själva – och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är också viktigt, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd.

Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Hjärnan älskar att komma ihåg oförrätter för att hålla koll på vad som är hotfullt. Med enkla knep kan man överlista hjärnan. Och man kan öva på att inte gnälla och träna på att vara generös.

Kroppen mår bra av rörelse och vila. Det är lika viktigt att få tillräckligt med sömn som att ha något att längta efter eller en god vän att ringa. Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med näring som kroppen behöver. Stress upplever vi alla ibland och det är inget farligt, men om du aldrig får mikropauser blir det till slut för mycket.

En underhållande och lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen. Målet är att skratta sig igenom föreläsning och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi.

Ladda ned PDF

Föreläsning: 100% hälsa

En livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete

Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig?

Leila Söderholm visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsning. Det – och mycket skratt!

Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt.

Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.

Ladda ned PDF

Leila Söderholm

Leila Söderholms 100% engagemang smittar

I sina populära föreläsningar blandar hon humor, igenkänning och allvar. Med 20 års erfarenhet av att coacha personal till mer glädje och bättre hälsa har hon en rik kunskapskälla att ösa ur. Leila är träningsexpert på TV4, frilansande medarbetare på Sveriges största magasin och pryder mjölkpaketen med sina enkla och roliga tips.

Sagt om Leila

Inspireras och hitta motivation till förändring

Hade gärna lyssnat en timme till! Fantastiskt inspirerande föreläsare!

Jättebra föreläsning! inspirerande och nyttig.

Leila var en alldeles utmårkt föreläsare. Alla borde gå på denna föreläsning.

Mkt inspirerande föreläsare, superbra.

Atlas Copco

Vi var lyriska ? efter Leilas föreläsning. Våra medarbetare var så peppade efteråt, de pratar fortfarande om föreläsningen på luncherna. Leila gjorde verkligen avtryck hos dem!

Monyx/Hjärta

Ja, vad det gäller oss på 4good så är Leila en av den de mest energigivande och inspirerande människor vi mött.

4Good-nätverket

Leila är en helt otrolig föreläsare – Varm, rolig och fantastiskt motiverande! Hon påverkade vår arbetsgrupp att göra förändringar direkt som stannat kvar, det är bra gjort på en timme! Leila delar dessutom med sig av sin berättelse som är både rörande och inspirerande. Jag vill höra mer av Leila, Mycket mer!

Lisa Blomqvist, Coop Sverige AB

Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.

Kerstin Broström, Eventchef Bonnier

Leila, både entusiasmerar, ger energi och griper tag om hjärtat.

Amelia Adamo

Leila är briljant, på riktigt!

Mia Törnblom

Boka din föreläsning idag

Varmt välkommen att boka ditt företag, organisation eller förening!

Följ mig

Kontaktuppgifter