Om Leila Söderholm

Föreläsare. Inspiratör. Hälsoexpert.

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden!

2018 nominerades Leila till en av Årets Talare och 2017 blev hon nominerad och framröstad till Årets Hälsoinspiratör av svenska folket. Kanske har du sett Leilas roliga vardagstips på mjölkpaketet? I TV4:s Förkväll, Vardagspuls och Nyhetsmorgon har vi kunnat följa henne i snart 10 år, med sina inspirerande och enkla hälso- och träningstips. Hon är också Aftonbladet Viktklubbs hälsoexpert.

Leila Söderholm är flitigt anlitad som föreläsare. Med 20 års erfarenhet av att arbeta i företagsprojekt och coacha personal till mer glädje och bättre hälsa är hon svårslagen i klassen. Hon har också hälsostrategiska uppdrag i offentlig sektor.

Leila är 100% energi och använder humor och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar! Oavsett vem du är lockar Leila fram det bästa i dig!

Leilas cancerresa – hur man kan hitta glädje i en svår situation

Som 38 årig småbarnsmamma till tre barn drabbades Leila av elakartad cancer och flera år av tunga behandlingar och stora bukoperationer följde. Efter att två gånger haft stomi, levt med sprucken tarm och gång på gång fått börja om från början, vet Leila hur man kan jobba med sin hjärna för att hitta lyckan i en tung vardag.

Sjukdomstiden har gett Leila unik kunskap om hur vi fungerar i kris och hur vi tar oss ur den förlamande rädslan. Rörelse är många gånger en livlina tillbaka till ett normalt liv och en glad hjärna.

Smygträna

Idésprutan Leila har utvecklat flera träningskoncept och gett smyg- och vardagsträningen cred och wow-faktor.

Beställ “Smygträna: varje minut gör skillnad” på Bokus.

Köp på Bokus

Vardagsträna

Beställ “Vardagsträna: träna enkelt hemma med handduk & sjal” på Bokus.

Köp på Bokus