Vardagsträning

Leila har blivit ansiktet för vardagsträningen och har även gett ut boken Vardagsträna

Träning ska vara enkel, effektiv och kunna utföras av alla så att den blir av. Det är Leila Söderholms filosofi. Du ska kunna träna där du är och med redskap som lätt finns till hands. Men hälsa är alltid en helhet och lika viktigt är att värna om sömn, relationer och målsättningar för att skapa ett större välmående överlag.

Det går inte alltid att vänta på lusten, men att röra på sig är som att borsta tänderna eller skura toaletten – det måste bara göras.

Leilas bästa knep är att göra träningen enkel och lättillgänglig. Du kan göra armhävningar mot köksbänken medan du låter pastavattnet koka upp, eller knäböja i tv-soffan under reklampausen.

Det är det lilla i vardagen som gör stor skillnad.

Men ibland är träningen jättetråkigt. Då gäller det att hitta sin egen motivation till varför man ska göra det. Och vara stolt och slösa med kärlek till sig själv när man klarat av ett pass!

Friskvårdsdagar för personal

Tillsammans med sitt kunniga team erbjuder Leila halv- och heldagar ”friskvårdsdagar” för personal i både privat och offentlig sektor. Friskvårdsdagarna brukar ge avtryck i arbetsgrupper över lång tid.

Vår framgångsfaktor är att möta personalen på den nivå den befinner sig, då är det lätt att entusiasmera och utbilda. Hälsotänket blir sedan en naturlig del av livet både på fritiden och i arbetet.

Vill du boka friskvårdsdag?

Kontakta mig enligt nedan uppgifter

Följ mig

Kontaktuppgifter

Exklusiv gruppträning på Lidingö

Vill du träna med oss?

Vi använder fria vikter, maskiner, balans, explosivitet, rörlighet och olika former av intervaller. Vi bygger muskler, ökar kondition, förbättrar förbränning och gör kroppen stark inifrån och ut. Vårt team jobbar med ständig variation för där finns nyckeln till en stark kropp.

Hör av dig med ett mail: lifebyleila@gmail.com

Låt dig inspireras

Tips från Leila Söderholm, träningsexpert på TV4.